Mažo kaloringumo sūrio pyragas
Mažo kaloringumo sūrio pyragas
Jūs prašėte, aš įgyvendinu. Ne paslaptis, kad visi mėgstame desertus, tačiau kaskart save stabdome ir jų vengiame vien todėl, kad jie pasižymi dideliu kaloringumu. Šiandien aš atskleisiu paslaptį, kaip paprastai paruošti skanų ir nekaloringą iš saldumynų populiarumo viršūnių niekad nedingstantį sūrio pyragą. Ir valgysite jį, užtikrinu, be jokio kaltės jausmo.
Ingredientai. Visi – kambario temperatūros
- 1000 g liesos kreminės varškės
- 3 kiaušiniai
- saldiklio
- 100 ml lieso pieno
- 70 g vanilinio proteino
- vanilės ekstrakto
- 1/2 arb. š. druskos
- purškiamas aliejus
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių temperatūros, paruoškite 26 cm kepimo indą/skardą, išpurkšdami šonus purškiamu aliejumi, o apačią išklojant kepimo popieriumi |
Visą varškės turinį dedame į kombainą ir maišome vidutinio stiprumo režimu iki kol taps visiškai kreminės konsistencijos |
Pridedame saldiklio ir maišome iki vientisos masės |
Dedame kiaušinius, maišome iki vientisos masės |
Sudedame likusius smulkius ingredientus ir vėlgi maišome iki vientisos masės |
Visą masės turinį pilame į paruoštą kepimo indą/skardą |
Kepame iki 165 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, tuomet sumažiname kaitrą iki 95 laipsnių ir kepame dar 50min/1 valandą |
Išimame iš orkaitės ir leidžiame atvėsti. Atvėsinus nakčiai paliekame šaldytuve |
Patarimai
- Galima pridėti nesaldintos kakavos
- Pagardinti riešutais, džiovintomis uogomis, sirupais
1228
30g
54g
184g