Mažo kaloringumo sūrio pyragas

Mažo kaloringumo sūrio pyragas

Mažo kaloringumo sūrio pyragas

Jūs prašėte, aš įgyvendinu. Ne paslaptis, kad visi mėgstame desertus, tačiau kaskart save stabdome ir jų vengiame vien todėl, kad jie pasižymi dideliu kaloringumu. Šiandien aš atskleisiu paslaptį, kaip paprastai paruošti skanų ir nekaloringą iš saldumynų populiarumo viršūnių niekad nedingstantį sūrio pyragą. Ir valgysite jį, užtikrinu, be jokio kaltės jausmo.

Ingredientai. Visi – kambario temperatūros

  • 1000 g liesos kreminės varškės
  • 3 kiaušiniai
  • saldiklio
  • 100 ml lieso pieno
  • 70 g vanilinio proteino
  • vanilės ekstrakto
  • 1/2 arb. š. druskos
  • purškiamas aliejus

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių temperatūros, paruoškite 26 cm kepimo indą/skardą, išpurkšdami šonus purškiamu aliejumi, o apačią išklojant kepimo popieriumi
Visą varškės turinį dedame į kombainą ir maišome vidutinio stiprumo režimu iki kol taps visiškai kreminės konsistencijos
Pridedame saldiklio ir maišome iki vientisos masės
Dedame kiaušinius, maišome iki vientisos masės
Sudedame likusius smulkius ingredientus ir vėlgi maišome iki vientisos masės
Visą masės turinį pilame į paruoštą kepimo indą/skardą
Kepame iki 165 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, tuomet sumažiname kaitrą iki 95 laipsnių ir kepame dar 50min/1 valandą
Išimame iš orkaitės ir leidžiame atvėsti. Atvėsinus nakčiai paliekame šaldytuve

Patarimai

  • Galima pridėti nesaldintos kakavos
  • Pagardinti riešutais, džiovintomis uogomis, sirupais
1228
30g
54g
184g

Bendrinti šį įrašą